Om oss

Produkterna

Våra produkter är utvecklade i samarbete med en utav Sveriges största tillverkare av funktionell mat och dryck, som inom området är välkända för sin expertis inom sportnutrition. Tillsammans har vi noggrant valt ut de bästa ingredienserna för att hjälpa dig ta din återhämtning och prestation till nya nivåer.

Alla våra produkter är testade och godkända av livsmedelsinspektionen för att säkerställa dess kvalitet och säkerhet.

För oss är det också viktigt att erbjuda produkter som är så hälsosamma som möjligt och använder därför inget tillsatt socker i våra produkter. Istället fokuserar vi på att använda ingredienser som är välkända för sina hälsofördelar och prestationshöjande egenskaper.

Våra förpackningar är återvinningsbara.

Oavsett om du är en professionell idrottare eller en ambitiös amatör, är våra produkter designade för att ge dig det lilla extra du behöver för att optimera din prestation och nå nya nivåer.

 

Företaget


Ny nivå AB är två passionerade sportentusiaster som förvandlade sin dröm till verklighet genom att starta ett eget bolag med ett gemensamt mål: Att förse idrottsverige med kvalitativa produkter som gör skillnad.

Att ha en kundservice i världsklass är en självklarhet hos oss och vi kommer alltid göra vårt yttersta för att du som kund ska känna dig nöjd när du använder våra produkter.


Ny Nivå

Ny nivå startades 2023 med målet att förse idrottare på alla nivåer med högkvalitativa produkter. Oavsett om du är en glad amatör eller en hårt satsande elitidrottare vill vi ge dig möjligheten att enkelt fylla på med rätt energi i paus. Ny Nivå AB - Org nr: 559435-1917

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Ny Nivå Powered by Quickbutik